Taitelijan erikoinen tekniikka – maalaa hulavanteella

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hulavanteella taiteilemiseen ja tanssimiseen hurahtanut Katie Sunshine oli päättänyt kokeilla, saisiko hän tehtyä tanssahtelemisellaan taidetta. Neitokainen kuvasi videolle erikoisen kokeilunsa, jossa hän kaatoi maalia rei’itetyn hulavanteen sisälle.

Sen jälkeen Sunshine alkoi tanssia hulavannetta pyörittäen. Katien ympärille asetetuille taulupohjille lensi maalia naisen pyöritellessä vannetta vauhdikkaasti. Taulukankaalle alkoi ilmestyä maaliroiskeista muodostuvia kuvioita.

Selväsikin neitokaisella oli ajatuksena tehdä abstraktia taidetta samalla, kun hän tanssi musiikin tahdissa. Sunshine ei keskittynyt taulujen maalaamiseen vaan enemmänkin hulavanteen käsittelemiseen ja hauskanpitoon. Taulut syntyivät itsestään hulatanssin sivutuotteena. Julkaisemallaan videolla Katie on osoittanut, että myös hulavannetanssilla voi tehdä omanlaistaan taidetta.