Takaa-ajolle ansaittu loppu – perheenäiti hakkasi pakenijan kadulla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Dallasissa tapahtui raju takaa-ajo, kun poliisi yritti valtatiellä kiinni autolla pakoon ajavaa aseistautunutta miestä. 40-vuotias mies jäi kiinni törmättyään erääseen perheautoon, mistä autoa ajanut äiti ei ollut mielissään. Törmäyksen jälkeen kadulla jaettiin nimittäin oikeutta itse.

Uutisten julkaisema ilmakuva takaa-ajosta näyttää, miten mies hurjasteli valkoisella Dodge Challengerilla poliisia pakoon. Pakomatka päättyi siihen, kun mies törmäsi kahteen autoon. Hän ei varmasti aavistanut, että toisessa autossa ollut perheenäiti Jessica Leismann nousisi autosta ja kävisi miehen päälle.

Perheenäiti suivaantui siitä, että mies osui hänen autoonsa, eikä aikonut päästää miestä vähällä. Hän ryntäsi miehen luokse ja alkoi lyömään tätä ja kaatoi miehen maahan. Hetken kuluttua miestä takaa-ajava poliisi saapui paikalle, keskeytti pahoinpitelyn ja pidätti miehen.

Daily Mail -lehden mukaan Leismann oli juuri hakenut miesystävänsä kanssa kyytiin hänen 13-vuotiaan poikansa koulusta ja pojan ollessa kyydissä törmäys oli herättänyt naisessa räjähtävän suojeluvaiston, joka oli rohkaissut häntä käymään miehen päälle. Suomessa perheenäiti olisi hyvin suurella todennäköisyydellä saanut tuomion pahoinpitelystä.