Koira oppi näyttämään kieltä – ihastuttavaa pelleilyä emännän kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat oppivat monia uskomattomia asioita seuraamalla omistajiaan, eikä tämä videolla näkyvä bokseri ole poikkeus. Koira puhaltaa selkeästi yhteen hiileen omistajansa kanssa ja myös näyttää sen.

Nainen ja bokserirotuinen koira ovat asettuneet kameran eteen ja ilmeisesti näkevät toisensa näytöltä, koska koira seuraa ruutua todella tarkkaavaisena. Nainen näyttää kieltä, minkä jälkeen koirakin näyttää yllättäen kieltään.

Nainen toistaa kielen näyttämisen monta kertaa ja koira seuraa aina perässä näyttäen omaa kieltään. Jonkin ajan kuluttua koira kyllästyy leikkiin ja lähtee pois kameran luota, mutta hämmästyttävän monta kertaa se ehti kuitenkin toistamaan tempun naisen antaman mallin mukaan.