Metsästäjä otti selfien – luonto kiitti välittömästi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australiassa metsästysretkellä olleet miehet kohtasivat savannilla joukon vesipuhveleita. Toinen miehistä jäi kuvaamaan videolle, kun toinen metsästäjistä lähestyi varoen puhvelia. Hiljaa vaanien mies pääsi eläimen lähelle.

Metsästäjä Cameron Hanes on ammattitaitoinen jousiampuja. Ilmeisesti metsästystaidot kuitenkin unohtuivat, sillä kesken vaanimisen mies alkoi räpsiä itsestään ja eläimestä selfieitä. Kun mies lopulta nousi ampumaan eläintä oli se jo liian myöhäistä.

Vesipuhveli pinkaisi juoksuun ja lopulta mies luopui ampumisaikeistaan. Kameramies ääntelehti tehtävän epäonnistumisen merkiksi. Hanes käveli pettyneenä kameran luo ja kertoi, että metsästämistä ja selfieiden räpsimistä ei kannata yhdistää. Turhamaisten kuvien räpsiminen koitui metsästysmenestyksen kohtaloksi. Toisaalta, tässä tapauksessa selfie pelasti vesipuhvelin hengen.