Odottamattomat kaverukset – tiikeri ja koiranpentu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Internet on pullollaan suloisia eläinystävyksiä, joista moni pari on hyvin epätavallinen. Olemme nähneet ystävyyden puhkeavan muun muassa sellaisten eläinlajien välillä, joista toinen normaalisti saalistaisi toista. Nyt on julkaistu suloinen video tiikeristä ja koirasta, joista on tullut parhaat kaverit.

YouTubeen on ladattu hellyttävä video tiikeristä ja yorkshirenterrieristä, jotka ovat ystävystyneet. Tiikeri ja terrieri ovat kummatkin pentuja, mutta tiikeri on jo nyt arvatenkin paljon koiraa kookkaampi. Pennut tekevät tuttavuutta pienen huovan päällä. Ne näykkivät ja haistelevat toisiaan ja tiikeri on selvästi kiinnostunut huovan päällä kierivästä koirasta.

Nähtäväksi jää, tuleeko kaverusten kokoero haittaamaan leikkejä jatkossa tiikerin voimien kasvaessa, mutta tämän videon perusteella tästä parivaljakosta on jo muodostumassa erottamattomat ystävykset.