Paris Hiltonin rinnat puhuttavat – silikonit, push-upit vai ihme?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirikaunottarena ja hotelliperijättärenä tunnettu Paris Hilton on julkaissut netissä rohkeita heruttelukuvia, mutta lähes yhtä usein hän päätyy myös paparazzien kuviin. Hänen rintamuksensa koko on muuttunut viime kuukausina selvästi, mikä on aiheuttanut ihmetystä.

Paris Hiltonin taannoiset bikinikuvat vahvistivat, että kuppikoko on vähintään tuplaantunut, joten julkkistähti on joko hankkinut silikonirinnat, ennennäkemättömän tehokkaat push-upit tai sitten ihme on suurentanut rintoja hujauksessa. Eilen Paris kuvattiin New Yorkissa Diane von Furstenbergin muotinäytöksessä, jossa Hiltonin muodot varastivat huomion.

Paris Hilton on pitänyt viime aikoina matalaa profiilia deittailurintamalla. Neitokaisen on huhuttu tapailevan 18-vuotiasta australialaismallia. Vaikka Paris on esiintynyt useissa hempeilevissä kuvissa miehen kanssa, ei hän ole virallisesti myöntänyt tapailevansa nuorta komistusta.