Parit tuijottivat toisiaan silmiin 4 minuuttia – uskomaton vaikutus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Silmät ovat sielun peili ja ihmisestä voi nähdä monia asioita katsomalla häntä silmiin. SoulPancake on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa he testaavat teoriaa, minkä mukaan ihmisistä tulee läheisempiä neljän minuutin tuijottamisen jälkeen.

Videolla on kuusi paria, jotka ovat olleet yhdessä eripituisen ajan. Ensimmäinen pari ei tunne toisiaan lainkaan ja viimeinen pari on ollut naimisissa 55 vuotta. Silmiin tuijottaminen on melko intensiivistä ja monia tilanne hymyilyttää. Neljä minuuttia tuntuu yllättävän pitkältä ajalta olla täysin paikoillaan ja pelkästään tuijottaa toista silmiin.

Kun aika tulee umpeen parit alkavat jutella siitä, miltä kokeilu heistä tuntui. Toisilleen entuudestaan tuntemattomat sanoivat, että tuijottamisen jälkeen tuli sellainen olo, että he voisivat mennä yhdessä kahville.

Kaksi vuotta naimisissa ollut pari sanoi, että oli mukavaa istua paikoillaan ja katsoa puolisoaan silmiin ilman, että tarvitsee puhua töistä tai mistään muustakaan. 55 vuotta naimisissa ollut pariskunta sanoi, että he eivät ole koko yhdessäolonsa aikana tehneet mitään tällaista. Mies kommentoi, että hänestä tuntuu yhä enemmän siltä, ettei hän voisi elää ilman vaimoaan.