Sara Chafakin uskomaton bluffi pokerikisoissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi Sara Chafak poseerasi viime vuonna upeissa kuvissa niin verkossa kuin lehtien sivuillakin. Kaunotar julkaisee aktiivisesti myös itse elämästään valokuvia sosiaalisessa mediassa, mutta viime kuukaudet hän on niittänyt suosiota myös YouTubessa.

Joulukuussa YouTubessa julkaistiin video Shark Cage! -pokeriturnauksesta, jossa Sara Chafak osoitti todella ammattimaista kylmäpäisyyttä ja onnistui täydellisesti massiivisessa bluffissa Ronnie Bardahia vastaan. Viime päivinä video on saanut lisää tuulta alleen, ja nyt se lähestyy jo 1,5 miljoonaa katselukertaa. Videolla Sara osoittaa, että hänen pokerinaamansa on todella hyvä.

Miss Universum -kilpailujen alla maailman suurimman missisivuston Missosologyn arvioinnissa Sara Chafak saavutti aikanaan kymmenennen sijan kaikkiaan 90 kaunottaren joukossa. Yleisöäänestyksessä Chafak keräsi kärkisijojen tuntumaan oikeuttavan äänisaaliin. Viime aikoina Sara on julkaissut itsestään aktiivisesti valokuvia eri sosiaalisissa medioissa.