Teinit nöyryyttivät poliisia – julkaisivat vielä videon netissä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australiassa autoilleet nuoret miehet olivat tympääntyneitä siitä, että poliisi pysäytti heidät. He päättivät kuvata videolle tilanteen pysäytyksestä ja siitä, miten he antaisivat poliisin kuulla kunniansa.

Miehet saivat sakon siitä, ettei heillä ollut autossa tarvittavaa P-merkkiä, jolla on tarkoitus ilmaista muille liikenteessä, että kuskilla on väliaikainen ajolupa. Auton rekisterinumeron perusteella oli selvinnyt, että auton omistaja oli syystä tai toisesta päättänyt jättää merkin laittamatta.

Kun poliisi kertoi nuorille miehille tilanteen, he alkoivat haukkua poliisia. Kuski sanoi, että hänen mielestään poliisit ovat hyöyttömiä paskiaisia, joilla ei ole muuta tekemistä kuin pysäytellä ihmisiä turhista asioista. Lopulta miehet haukkuivat poliisia ylipainoiseksi, joka tarvitsisi ammattiapua painonpudottamisessa.

Nuoret miehet julkaisivat videon Facebookissa. Monet olivat miesten käytöstavoista tyrmistyneitä ja siitä, että heillä ei ollut minkäänlaista arvostusta muita kohtaan. Sen sijaan, että he olisivat onnistuneet nolaamaan poliisin julkisesti ja saamaan hänet näyttämään idiootilta, ovat miehet osoittaneet itse olevansa ääliöitä.

Daily Mail -lehden mukaan Sydneyn poliisilaitos ei ole kommentoinut tapausta, mutta vaikuttaisi siltä, että kansan sympatia on poliisin puolella. Toivottavasti miehet ottivat opikseen ja alkavat jatkossa kohdella toisia ihmisiä kunnioittavammin, oli kyseessä virkavalta tai ei.