Toimittaja riemastui salamoinnista – juonto lähti käsistä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Talvinen ukkosmyräkkä oli yllättänyt Massachusettsissa asuvat. Yksi sääuutisten toimittajista oli lähtenyt kentälle tarkkaillakseen ja raportoidakseen myrskytilanteesta uutisten katsojille. Toimittaja Jim Cantore kuitenkin innostui tehtävästään vähän liiankin paljon.

Kun kuvausryhmä oli saanut kamerat valmiustilaan alkoi taivaalla salamoida. Lumessa seisoskellut toimittaja alkoi huutaa innostuksesta ja loikkia lumessa edes takaisin. Mies elehti myös käsillään valtavasta innostuksen määrästä. Cantore oli iloinen, että salama tallentui videolle.

Mies ei kuitenkaan arvannut, että salamointia jatkuisi vielä pitkään. Joka kerta, kun salama välähti taivaalla alkoi mies hyppiä onnesta ja ravasi lumihangessa voittajan elkein. Miehen reaktiota oli kerrassaan hulvatonta seurata. Sääilmiöt ovat selvästikin lähellä Jim Cantoren sydäntä. Kovin moni muu ei innostuisi talvisesta ukkosmyrskystä yhtä paljon.