Totuus lasten suusta: ”Tällaista rakkaus on”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rakkaus voi olla välillä monimutkaista ja se jaksaa hämmentää ihmisiä aina lapsista vanhuksiin ja pistää pään pyörälle. JubileeProject on ladannut YouTube-kanavalleen videon, jossa lapsilta kysyttiin, mitä rakkaus on ja ovatko he olleet koskaan rakastuneita.

Lapset hämmentyivät heti, kun he kuulivat, että kysymykset tullaan esittämään koskien rakkautta. Muutama lapsista myöntää olleensa rakastunut. He kertoivat, että rakkaus on todella paljon katsekontaktia, rakkaus on kuin lämmin tyyny eikä ihastustaan voi lakata ajattelemasta.

Lapsien mielestä hyvä lahjaidea rakkaalle on esimerkiksi kukat ja suklaa, mutta yksi poika vastaa kekseliäänä, että ne ovat liian tavallisia ja hänen mielestään kannattaisi keksiä jotain omaperäisempää.

Nuorempi poika kertoo, että rakastuminen on sitä, että ei tarvitse olla yksin ja kohtelee toista erityisellä tavalla. Hän kertoo suloisen esimerkin vanhemmistaan, missä isä menee myös sänkyyn jos äiti haluaa lukea kirjaa, mutta jos isä haluaa katsoa televisiota äiti jää hänen kanssaan olohuoneeseen.