Tyttö silitti koiraansa sohvalla – sitten tapahtui jotain odottamatonta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Perheen yhteinen päivänvietto sai hulvattoman käänteen, kun yksi perheenjäsenistä alkoi silittää koiraa. Perheen kotivideolle on taltioitunut tilanne, jossa koiran turkki muuttui erittäin sähköiseksi. Koira antoi omistajansa hangata sen turkkia viltillään ja seurauksena oli sähköinen turkkityyli.

Perheenisä kommentoi taustalla, että kyseisenä päivänä oli tavanomaista kuivempaa ja villaisella viltillä hangatessa koiran turkki muuttui uudenlaiseen muotoon. Hauskalla videolla koira tepasteli nojatuolilla pohtien, miksi kaikki nauroivat sille.

Haamumainen koira sai lopulta tarpeekseen naurunalaisena olemiselle ja haukkui perheelleen. Sähköinen turkki oli varmasti koiran mielestä ärsyttävä. Toivottavasti omistajat auttoivat koiraansa sähköisyyden poistamiseksi, sillä pidemmän päälle, sillä voisi olla epämiellyttävät oltavat.