Kissat ajautuvat tukaliin tilanteisiin – tässä tapausten parhaimmistoa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kissat koittavat mahduttaa itsensä mitä pienimpiin koloihin piiloon, lämmitelläkseen tai tunteakseen olonsa turvalliseksi. Välillä pelkän pään piilottaminen riittää ja se ahdetaankin sitten jokaiseen koloon, minne se tuntuisi mahtuvan. Ongelmaksi muodostuukin usein pois pääseminen.

BuzzFeedVideo on julkaissut YouTube-tilillään hauskan koostevideon kissoista, jotka jäävät erilaisiin paikkoihin ja asioihin jumiin. Moni tilanne näyttää erittäin koomiselta, kun kissat ovat jääneet erilaisiin pusseihin ja purkkeihin päästään kiinni.

Koosteessa on myös muutama kinkkisempi tilanne, kun esimerkiksi kissa on jäänyt kahden puun väliin jumiin, koska se luultavasti tippuisi puiden välistä hypätessään vain toiseen kiinni. Yksi kissa on joulukuusen sisällä jumissa, yksi lasipurnukassa ja yksi jäänyt oven väliin kiinni. Monelle kissanomistajalle tämä on varmasti kaikessa huvittavuudessaan tuttu näky.