Koira oppi hauskan tempun – halusi kovasti puistoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lemmikit oppivat ja oivaltavat ihmisiä tarkkailemalla monia asioita ja saattavat yllättää omistajansa välillä uusilla taidoilla. Nyt yksi koiranomistaja on julkaissut videon kahdesta koirastaan, joista toinen on oppinut yhden hauskan tempun tarkkailemalla isäntäänsä.

Jason Ephraim on julkaissut YouTubeen videon kahdesta koirastaan, kun he ovat olleet menossa puistoon. Ephraim on kuvannut, kun koirat ovat hypänneet autoon. Baxter-niminen koira ottaa oven välissä roikkuvan talutushihnansa suuhun pois oven tieltä.

Ephraim sanoo Baxterille, että huomaa sen selkeästi haluavan mennä puistoon, kun hihnakin on jo suussa. Sen jälkeen mies kääntyy toisen Pluto-nimisen koiran puoleen ja ihmettelee, miten he voivat lähteä kun Pluton hihna on vielä oven välissä. Baxter pudottaa oman hihnansa ja nappaa Plutonkin hihnan oven välistä.

Ephraim kertoo videonsa kuvaustekstissä, että eräänä päivänä hän huomasi Baxterin oppineen, että hihnat pitää siirtää aina auton sisäpuolelle ennen kuin mies saa oven kiinni ja matka kohti puistoa voi alkaa. Pluto ei ole oppinut samaa asiaa ja Baxter toimii kaverinsakin puolesta päästäkseen nopeasti liikkeelle kohti lempipuistoaan.