Koira varasti kaverinsa pedin – härskiä toimintaa eläinmaailmassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin huvittavasta tapauksesta, missä kissa oli varastanut koiranpennun pedin ja koira yritti kaikkensa saadakseen sen takaisin. Nyt eräässä perheessä on saatu taltioitua videolle tilanne, jossa koira varastaa röyhkeästi toisen koiran nukkuma-alustan.

Sassy-niminen koira rentoutuu ja nukkuu aivan rauhallisesti pehmeällä tyynypedillään. Pixie-nimisen koiran mielestä Sassy on selkeästi vähän turhankin tyytyväinen ja Pixie käy tuumasta toimeen. Se kaivautuu tyynyn alle ja nostaa sen vaivattomasti niin, että Sassy kierähtää sen päältä pois.

Kierimisen seurauksena Sassy herää hölmistyneenä siitä, mitä juuri tapahtui. Pixie asettelee tyynyn uudelleen ja käy itse sen päälle makuulle. Tämä pedin valtaaminen oli koiralta mallisuoritus.