Lemmikkisaukko näki kovasti vaivaa herkkujen eteen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet lemmikit ovat todella persoja pienille herkuille ja tekevät usein niiden eteen mitä tahansa. Monissa tapauksissa omistajat ovat saaneet lemmikkinsä myös varastamisesta kiinni, kun herkku ei olisikaan ollut tarkoitettu eläimen suuhun.

Nyt nähdään videopätkä aika epätavallisesta lemmikistä, joka ponnistelee makupalansa eteen. Eräs lemmikinomistaja on kuvannut videon epätavallisesta perheenjäsenestään. Miehellä on nimittäin saukko lemmikkinään ja videolla se istuu pöydän ääressä. Saukko hakee päällään vauhtia ja yrittää kaikilla voimillaan päästä nousemaan pöydälle.

Pöydällä näyttäisi odottavan saukkoa jonkinlainen herkku, kun se kerää kaikki voimansa yrittäessään heilauttaa itseään tuolilta pöydälle. Saukko katsoo välillä hieman epätoivoisen näköisenä omistajaansa, jonka jälkeen se ponnistaa vielä kerran itsensä ylös ja onnistuu nousemaan pöydälle. Yrittäminen palkittiin jälleen.