StaraTV: Jaajo Luokkakokous-elokuvasta: ”Saatiin vetää ihan tarkoituksella läskiksi”

StaraTV Viihdeuutiset · Stara.fi

Odotettu kotimainen komediaelokuva Luokkakokous saa ensi-iltansa 25. helmikuuta. Elokuvan tähtinä nähdään maan hauskimpiin ihmisiin lukeutuvat Aku Hirviniemi, Jaajo Linnonmaa ja Sami Hedberg, joten yleisön odotukset ovat luonnollisesti korkealla. Tänään Stara tapasi Jaajon Tampereella.

YouTube
YouTube

– Se mikä oli mukavinta, niin oli että me saatiin käsikirjoitusvaiheessa itse kirjoittaa vitsit. Se oli mukava homma, että saatiin laittaa tällainen oma lisä. Ohjaaja antoi kyllä meille mahdollisuuden, että saatiin vetää ihan tarkoituksella läskiksi ja tilaa tehdä, Jaajo kertoi Staralle.

– Siellä on 50 ihmistä, jotka tekevät ihan millintarkkaa duunia ja katsovat koska pilvet tulevat ja sit oli puvustajaa, meikkaajaa ja maskeeraajaa. Kyllä mä yritin keskittyä vain siihen itse leffan ja kohtauksen tekemiseen.