Upea niksi! Näin irrotat juuttuneen sormuksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lähes jokaiselle on varmasti joskus käynyt, että on kokeillut hiukan liian pientä sormusta sormeensa, eikä sitä ole saanutkaan enää irti. Monet yrittävät sormusta pois vedellä ja saippulla, mutta joskus mikään ei tunnu auttavan. Yksi niksi on kuitenkin vielä olemassa.

Videolla näemme, miten mies pyörittää ohutta narua naisen sormen ympärille. Hän pujottaa alkupään narusta sormuksen ali pihtien avulla, minkä jälkeen hän pyörittää sormuksen tiukalle sormen ympärille kohti sormenpäätä.

Kun naru on kieritetty paksuimman kohdan yli mies varmistaa narun pään pujottamalla sen ylimmän kierroksen ali niin, että naru pysyy paikoillaan. Sen jälkeen mies ottaa sormuksen alta pujotetusta narunpäästä kiinni ja alkaa vetämään siitä. Naru alkaa purkaantumaan ja sormus liikkuu irti sormesta. Tämä konsti kannattaa muistaa vastaavanlaisia tilanteita varten.