Mitä jättipeppuja! Maailman suurin naisen takapuoli 244-senttinen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Viime vuosina täydellisen pepun tavoittelemisesta on tullut suuri villitys. Suurten rintojen sijaan naiset haluavat panostaa yhä enemmän muodokkaaseen takapuoleen. Joillain naisilla muhkea ja pyöreä takapuoli on jo luonnostaan, eikä heidän tarvitse rehkiä salilla sen kasvattamiseksi.

Netissä julkaistulla videolla esitellään nyt maailman suurimmat takamukset. Joukossa on muun muassa Mikel Ruffinelli, josta olemme myös aiemmin Starassa uutisoineet. Ruffinellillä on tämän hetken tiedon mukaan maailman levein lantio ja suurin takapuoli. Hänen peppunsa ympärysmitta on noin 244 senttimetriä.

Videolla esiintyvät neitokaiset ovat kaikki osallistuneet suurikokoisten mallien kuvaussessioihin ja jokainen heistä on erittäin ylpeitä muodoistaan. Videolla nähdään muun muassa itävaltalainen Claudia Floraunce ja yhdysvaltalainen Denise Souder. Näillä naisilla on bootia vaikka muille jakaa, ja he ovat ottaneet siitä kaiken ilon irti.

Naiset ovat kertoneet, että heidän pyöreät peppunsa huomataan kadulla. Jokaisella kaunottarella on lukuisia miesihailijoita ja sosiaalisen median välityksellä heitä lähestytään usein. Saa nähdä milloin nämä naiset saavat haastajan suurten peppujen kilpailussa.