Rikollisen hakannut perheenäiti palkittiin ruhtinaallisesti

Viihdeuutiset · Annika Kela

Uutisoimme taannoin tilanteesta, jossa Dallasissa tapahtui raju takaa-ajo. Poliisi jahtasi valtatiellä autolla pakoon ajavaa aseistautunutta miestä. 40-vuotias mies jäi lopulta kiinni törmättyään erääseen perheautoon. Törmäyksen jälkeen kadulla jaettiin oikeutta itse autonkuljettajan toimesta.

Splash
Splash

Rikollisen pakomatka päättyi siihen, kun mies törmäsi kahteen autoon. Hän ei varmasti aavistanut, että toisessa autossa ollut perheenäiti Jessica Leismann nousisi autosta ja kävisi miehen päälle, mutta niin kävi ja mies onnistuttiin pidättämään sen jälkeen, kun perheenäiti oli kaatanut hänet maahan.

Jos tapaus olisi sattunut Suomessa, olisi perheenäiti hyvin suurella todennäköisyydellä saanut tuomion pahoinpitelystä. Yhdysvalloissa yhteisö sen sijaan päätti palkita rohkeasti toimineen äidin. Paikallinen autoliike lahjoitti Jessicalle tuliterän auton. Naisen ei tarvitse kantaa huolta törmäyksessä romuttuneesta autostaan, sillä nyt hänellä on uusi auto alla.

Paikallinen uutiskanava julkaisi netissä videon Leismannin kunniaksi järjestetystä tilaisuudesta, jossa perheenäidille annettiin Kia Sedona. Jessica ei ollut uskoa takaa-ajon pysäyttämisestä seurannutta hyväntekeväisyyttä todeksi. Leismann oli palkittu ruhtinaallisesti urheasta teostaan.