TED 2 -elokuvan trailerista jättihitti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittujen Family Guy ja American Dad -animaatiosarjojen luoja Seth MacFarlane ohjasi vuonna 2012 Ted-elokuvan. Ted-nimisen rääväsuisen ja pahatapaisen pehmonallen edesottamuksista kertova komedia oli menestys, ja elokuva saa tänä kesänä jatkoa.

Nyt Ted 2 -elokuvan ensimmäinen trialeri on julkaistu. Tällä kertaa naimisiin päätyneen Ted -karhun täytyy todistaa omistavansa sielun varmistaakseen lapsensa huotajuuden. Ted ja Mark Wahlbergin näyttelemän John Bennett päätyvät arvatenkin toinen toistaan naurettavampiin kommelluksiin.

Seth MacFarlanen ohjaaman, käsikirjoittaman ja tähdittämän Ted 2 -elokuvan päärooleissa nähdään myös Amanda Seyfried ja Morgan Freeman. Jatko-osa saa Yhdysvalloissa ensi-iltansa 26. kesäkuuta 2015. Tähän mennessä traileri on katsottu YouTubessa yli 16 miljoonaa kertaa.