Tunturipöllöllä oli liian pieni penis – naaras surmasi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naaraspuolinen tunturipöllö sai Puolassa suojelualueella seuraa urospuolisesta pöllöstä. Eläinsuojan lääkäreiden kauhuksi huomattiin, että naaras oli tappanut uroksen. Lääkärit epäilevät tapon johtuneen siitä, että uroksen miehiset elimet eivät olleet riittävät.

Black Widow -nimen saanut tunturipöllö sai seuraa urospuolisesta pöllöstä. Pari oli näyttänyt tulevan hyvin toimeen, kunnes eläinlääkärit löysivät urospöllön kuolleena ja puoliksi syötynä. Aluksi lääkärit eivät voineet ymmärtää, miksi Black Widow oli nokkinut uroksen kuoliaaksi kunnes he alkoivat tutkia pöllön jäämiä tarkemmin.

Eläinlääkärit huomasivat, että uroksen kivekset ja penis olivat alikehittyneet eivätkä ne voineet olla näin ollen toimintakykyiset. Lääkärit uskovatkin, että uroksen ollessa epäkykenevä parittelija naaras tappoi sen turhautumisen seurauksena. Black Widowlle etsitään uutta partneria, mutta eläintarhat ovat olleet The Mirror -lehden mukaan vastahakoisia myöntymään pyyntöön edellisen uroksen karun kohtalon vuoksi.