Vaimolle yli 10 000 rakkauskirjettä – yksi päivässä 30 vuoden ajan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Bill Bresnan on kirjoittanut hänen vaimolleen Kristenille joka päivä rakkauskirjeen viimeisen 30 vuoden ajan. Kirjeitä on ehtinyt kertyä vuosien saatossa yli 10.000 ja ne ovat kaikki Kristenillä tallella vuosilukujen mukaan arkistoituna.

74-vuotias Bill aloitti rakkauskirjeiden kirjoittamisen kortteihin, nenäliinoihin ja piirustuksiin yli 30 vuotta sitten. Kaikki alkoi siitä, kun pariskunta oli istunut junassa ja Bill oli kirjoittanut hänelle suloisen viestin lautasliinaan. Sen jälkeen siitä muodostui miehelle tapa ja hän alkoi antamaan kortteja vaimolleen päivittäin.

Kristen kertoo ABC News -uutisten tekemässä haastattelussa rakastavansa tätä tapaa. Hän olisi todella pettynyt, jos ei jonain päivänä saisikaan kirjettä mieheltään. Kristen kuitenkin paljastaa, että hänen täytyy varmasti pian alkaa hävittämään kirjeitä, ettei niistä tule jonain päivänä jonkun muun taakkaa, jota ei uskalleta heittää roskiin. Hän aikoo ennen sitä kuitenkin lukea jokaisen läpi vielä kertaalleen.