Vanhemmat harrastivat seksiä metrotunnelissa – lapsensa läsnäollessa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Eräs pariskunta oli valinnut lemmenleikeilleen paikaksi julkisen metrotunnelin. Asemalle pyrkinyt sivullinen oli nähnyt parin harrastavan seksiä tunnelin rappusissa ja pysähtynyt salakuvaamaan tilanteen. Sitten sivullisen videolle taltioitui jotain järkyttävää.

Twitter
Twitter

Kamerallaan kuvannut mies lähestyi paria ja yritti saada heidän huomionsa. Lopulta mies meni taputtamaan miehen olkapäälle, jotta he lopettaisivat julkisen rivoilunsa. Kun pari viimein havahtui sivusta seuraajiin, kääntyi nainen ympäri.

Sivullisen järkytykseksi naisella oli yllään lapsen kantoreppu. Naisen sylissä oli pieni taapero, joka istui tukevasti repussaan tietämättä, mitä ympärillä tapahtui. Metro- lehden mukaan netissä julkaistu videotallenne päättyi sivullisten väliintuloon. Vanhempien toiminta on saanut maailmanlaajuisen järkytyksen aikaan. Toivottavasti sivulliset pyysivät viranomaisia selvittämään tilanteen, sillä selvästikin vanhempien arvostelukyky oli pettänyt.