Vauva näytti ultraäänikuvassa peukkua: ”Kaikki OK”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime vuonna uutisotsikoihin nousi hauska ultraäänikuva, jossa vauva näyttää peukaloa. Nyt toista lastaan odottavat Cheryl Stevenson ja Paul Schofield olivat innoissaan saadessaan samankaltaisen viestin 20-viikkoiselta vauvaltaan ultraäänikuvassa.

Myös tämä vauva näytti ultraäänikuvassa vanhemmilleen peukaloa merkiksi siitä, että hänellä on kaikki oikein hyvin. Manchesterissa asuvat 31-vuotias Paul ja 32-vuotias Cheryl ovat olleet viisi vuotta yhdessä ja heillä on jo yksi pieni 18-kuukautinen poika Cameron.

Vanhemmat odottavat innoissaan uutta tulokasta ja ovat Daily Mail -lehden mukaan erittäin kiitollisia Saint Marysin sairaalan henkilökunnalle, että he onnistuivat nappaamaan kuvan juuri oikealla hetkellä.

Ultraäänitutkimuksen aikana oli selvitetty monta asiaa ja kun tuli 4D-kuvan ottamisen aika, vauva oli käpertynyt pienelle kerälle ja painanut päänsä alas niin, että hänestä ei saanut otettua hyvää kuvaa.

Vanhemmat olivat olleet pettyneitä ja henkilökunta oli sanonut, että heidän täytyy valitettavasti lopettaa tutkimus, eikä heillä ole aikaa odottaa vauvan asennon vaihtumista. Sillä hetkellä vauva oli nostanut kätensä ja näyttänyt vanhemmilleen peukaloa ja nopea kätilö oli saanut napattua vanhemmille ikimuistoisen kuvan.