Kallis kauppareissu – 92-vuotias kolaroi 10 autoa parkkipaikalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalaisen marketin valvontakameraan on tallentunut huolestuttava näky parkkipaikalta. Auton rattiin hypännyt 92-vuotias kuski kaasutti tiehensä parkkipaikalta sen jälkeen, kun hän oli ensin kolaroinut kymmenen parkkeeratun auton kanssa.

Vaikutti siltä, että ikääntynyt kuski oli menettänyt autonsa hallinnan, sillä hän törmäili holtittomasti parkissa olleisiin autoihin ja poistuessaan hän vielä kolaroi liikenteessä olevan auton kanssa. Vanhuksen tunarointi näytti siltä kuin kuski olisi ollut humalassa. Kyse oli kuitenkin vain auton hallinnan menettämisestä.

Valvontakameran kuvien avulla vanhus tavoitettiin pian tapahtuneen jälkeen. Wisconsilainen vanhus kertoi tapauksen olleen vahinko. Metro-lehden mukaan kuski oli mennyt paniikkiin ja ajanut sen takia tiehensä. Toivottavasti vanhuksen vakuutus korvaa edes osan vaurioista, sillä kyseistä kauppareissua seuraa varmasti kallis lasku.