Astiasto kuin kauhuelokuvasta – söisitkö tältä lautaselta?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Israelista kotoisin oleva taiteilija ja keraamikko Ronit Baranga on uusimpana työnään tehnyt erikoisen astiaston, joka ei välttämättä sovi herkkävatsaisimmille ihmisille. Lautasista ja kupista tulee ulokkeena sormia, huulia ja hampaita ihan kuin joku yrittäisi astioiden sisältä pois.

Ronit Baranga
Ronit Baranga

Astiastoon kuuluu lautasia, joiden pohjassa on avonainen suu. Astiat ovat värikkäitä ja niissä on myös maalattuja hedelmiä. Kahvikupeissa on myös avonainen suu, jonka sisältä näkyy hampaat ja kieli. Kahvilautasista tulee sormia.

Astioita voi ostaa Ronit Barangan verkkosivujen kautta. Tällaiset astiat toimivat varmasti paremmin taideteoksena tai vieraiden pelättelykeinona Halloweenina kuin käytännöllisinä astioina arkikäytössä.

Ronit Baranga
Ronit Baranga
Ronit Baranga
Ronit Baranga