Colors Winter Wonderland viikonloppuna – Stara VIP tarjoaa huippuluokan ohjelmaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingin Kaapelitehtaalla järjestetään talven suurin festivaali ensi viikonloppuna 20. – 21. helmikuuta. Ennakkoon lähes loppuunmyytyä Colors Winter Wonderland -festivaalia tähdittävät muun muassa hollantilaisen housen supertähdet R3hab ja Laidback Luke sekä trancen kansainväliset kärkinimet Andrew Rayel, Gareth Emery ja Maarten de Jong.

Deep house -genren suosituimpiin edustajiin kuuluva brittiläinen Hot Since 82 nähdään ensimmäistä kertaa suomalaisen festivaalin lavalla, ja äärimmäisen suositusta hard style -genrestä tapahtumaan saapuvat käytännössä kaikki tämän hetken halutuimmat esiintyjät hollantilaisen Brennan Heartin johdolla. Yhteensä tapahtumassa nähdään yli 25 ulkomaista huippuesiintyjää sekä valikoima kotimaan suosituimpia elektronisen musiikin artisteja.

Kahdella lavalla esitettävän musiikin lisäksi festivaalikävijöille tarjotaan kahdeksi päiväksi matka ennennäkemättömään Winter Wonderland -maailmaan. Colors Winter Wonderland on tapahtumana ainutlaatuinen, eikä sitä voi verrata muihin kotimaisiin festivaaleihin.

Colors Winter Wonderland tarjoaa STARA VIP -lipun ostaneille enemmin vastinetta kuin mihin Suomessa on aikaisemmin totuttu. Kun tapahtuman ovet suljetaan muilta kello 01.30, jatkuu festivaali STARA VIP -lipun ostaneilla vielä kaksi tuntia pidempään. Perjantaina STARA VIP -vieraille esiintyy egyptiläinen trancen kärkinimi Aly & Fila, ja lauantaina hollantilainen house-musiikin supertähti Sander van Doorn. STARA VIP -lipun ostaneiden käytössä on tilavien VIP-alueiden lisäksi myös tasokasta ruokaa tarjoileva ravintola, omat WC:t, oma vaatesäilytys ja oma sisäänkäynti.

Festivaalille on saatavilla vielä vähäinen määrä lippuja Tiketissä ja Lippupisteessä.