Naisräppäri lekotteli bikineissä – paparazzi iski heti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naisräppäri Iggy Azalea oli yksi viime vuoden kovimmista nousijoista naispopparien saralla. Hänet nähtiin usein myös ulkomusiikillisissa otsikoissa. Äskettäin pizzakuski levitti hänen salaista puhelinnumeroaan sukulaisilleen. Nyt Iggy on kuitenkin suunnannut rentoutumaan lomalle.

Artisti kuvattiin esittelemässä bikinikurvejaan Hawaijilla, jossa hän parhaillaan lomailee yhdessä koripallotähti Nick Youngin kanssa.

Iggy Azalea seurusteli vuonna 2012 räppäri A$AP Rockyn kanssa, ja tatuoi sormiinsa sanat Live, Love, A$VP. Taannoisen eron jälkeen hän aikoo poistattaa tatuoinnin kokonaan, ja kivulias projekti vaatii useamman toimenpiteen. Tapaus on hyvä muistutus siitä, että on syytä harkita tarkkaan kannattaako seurustelukumppanin nimeä tatuoida itseensä. Azalea on suunnitellut menevänsä naimisiin nykyisen poikaystävänsä NBA-tähti Nick Youngin kanssa.