Isä huijasi pikkupoikaa autossa: ”Heittoistuin sinkoaa avaruuteen!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Perheenisä on huijannut pientä poikaansa luulemaan, että autossa oleva hätänappi olisi auton heittoistuimen laukaisija. Mies oli kertonut pojalleen, että nappia painamalla auton istuimet lentävät avaruuteen kyytiläisineen. Aina, kun poika alkoi käyttäytyä huonosti, uhkasi isä painaa heittoistuin-nappia.

Eräänä päivänä perheenisä oli kuvannut videolle poikansa reaktion, kun hän uhkasi painaa laukaisunappia. Pieni poika alkoi huutaa isälleen ja pyysi, ettei hän painaisi nappia. Isän hulvaton pila oli mennyt täydestä ja se oli oiva keino saada pienokainen käyttäytymään kunnolla automatkoilla. Todellisuudessa auton punainen nappi oli SOS-painike.

Perheen uudessa BMW:ssä oli onnettomuuksien varalle hätänappi, jolla pystyi lähettämään avunpyynnön onnettomuustilanteessa. Pienelle pojalle hätänappi oli kuitenkin auton heittoistuimen laukaisija. Videolta käy ilmi, että isä kertoi pojalleen napin olevan hätätilannetta varten ja pojan tulisi käyttää nappia ainoastaan hädän hetkellä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.