Kanootti upposi – melojan yllättävä reaktio naurattaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lämpimän kesäpäivän kunniaksi kaksi miestä oli lähtenyt joelle melomaan. Toinen kaveruksista istui veneen keulassa ja toinen kuvasi retkeä kamerallaan välillä meloen. Virran kuljettaman kanootin kyyti näytti olevan hauskaa ajanvietettä.

Toinen miehistä nauraa hekotti, kun kanootti sai vauhtia voimakkaasta virtauksesta. Yhtäkkiä kanootti hörppäsi vettä. Sen sijaan, että melojat olisivat vakavoituneet, he alkoivat naureskella asialle. Keulassa istuskeleva mies jopa uhkarohkeasti heilutti venettä. Sitten kanootti täyttyi ääriään myöten vedestä ja upposi jokeen.

Meloja ei edelleenkään kyennyt lopettamaan nauramistaan, vaan miehen kovaääninen hekottaminen kuului kameralla vielä senkin jälkeen, kun kamera oli painunut veden pinnan alle. Mahtoi olla hauska melontaretki. Toivottavasti mehet saivat nostettua menopelinsä joen pohjasta.