Merileijona jahtasi pikkutytön hanskoja – hellyttävä video

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

St. Louis Zoo -nimisen eläintarhan vesieläinpuistossa sattui hauska tapaus, kun pikkutyttö pääsi sattumalta komentamaan merileijonaa niin kuin hän olisi kokenutkin eläintenkouluttaja. Miles Barnhart on lisännyt YouTube-kanavalleen videon pienestä tytöstä, joka on St. Louis Zoo -eläintarhassa katsomassa meren asukkeja.

Pikkutyttö ja nainen huomasivat, että heitä lasin takaa tuijotteleva merileijona on kiinnostunut tytön hanskoista.

Nainen ja tyttö alkoivat heitellä hanskoja, ja merileijona yritti selvästi saada niitä kiinni. Aina, kun hanska heitettiin käytävän toiselle puolelle merileijona syöksyi sinne myös. Pikkutyttö sai varmasti kokea olevansa taitava merileijonien kouluttaja, vaikka hänen heittonsa eivät tietenkään ihan toiselle puolelle käytävää yltäneetkään.