Poliisiautoa sakotettiin Rovaniemellä – odottamaton kuva leviää verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa lappuliisoilla on usein taipumus sakottaa myös autoja, jotka on pysäköity määräysten mukaisesti. Ajoittain tällaisten parkkisakkojen mitätöimiseen tarvitaan jopa oikeuslaitosta. Nyt Rovaniemellä on ikuistettu poikkeuksellinen tilanne, jossa poliisiauto on saanut parkkisakon ikkunansa.

Julkaisu käyttäjältä Jounin Kauppa.

Jounin Kauppa julkaisi kuvan huippusuosituilla Facebook-sivuillaan. Sittemmin kuva on lähtenyt leviämään kulovalkean tavoin sosiaalisessa mediassa. Monet kuvaa kommentoineet ovat olleet avoimen tyytyväisiä pysäköinninvalvojien toimintaan. Laki koskee Rovaniemellä myös poliisiautoja.

Taannoin Suomessa nousi otsikoihin tapaus, jossa poliisit olivat pysäköineet virka-autonsa Hesburgerin viereen jalkakäytävälle ollessaan itse ruokailemassa hampurilaisravintolassa. Kyse ei siis ollut missään määrin virkatehtävien suorittamisesta. Rovaniemen pysäköinnin taustoista ei ole tietoa.