Rakkaasta lemmikistä oma pehmolelu – ällistyttävä yhdennäköisyys!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eteläkorealaiset ovat alkaneet kloonata kuolleita lemmikkejä ja Sooam Biotech -niminen ryhmä väittääkin kloonanneensa menestyksekkäästi jo useita satoja menehtyneitä lemmikkejä. Enää ei tarvitse mennä näin äärimmäisyyksiin vaan voi kloonata lemmikistään pehmolelun.

Cuddle Clones -niminen yritys kloonaa lemmikkieläimiä pehmoleluiksi. Heille lähetetään kuva lemmikistä, jonka perusteella yritys tekee mahdollisimman paljon rakasta lemmikkiä muistuttavan kaksoisolennon pehmolelun muodossa. Cuddle Clones tekee pehmoleluilla hyvää ja osa tuotoista menee eläimiä pelastaville ja auttaville säätiöille ja järjestöille.

Cuddle Clones on onnistunut jo upeasti kloonaamaan monta lemmikkiä pehmoleluksi. Pehmoleluversiot näyttävät yllättävän paljon samalta kuin itse lemmikit ja Cuddle Clones kertookin sivuillaan yrittävänsä saada eläimen olemuksen mahdollisimman hyvin toistettua pehmolelussa. Kuvien perusteella voisi todeta, että he ovat onnistuneet.