Rihanna estottomasti rohkeissa taidekuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Rihanna julkaisi äskettäin Instagramissa hurjia kuvia Harper’s Bazaar -lehden kuvaussessiosta, jossa tähtönen uiskenteli haiden ympäröimänä. Näyttäviä kuvia ja niiden kulissien taakse kurkistavia videoita on sittemmin päästy ihastelemaan internetissä.

Muotilehtien sivuilla esiintyminen ei tietenkään ole Rihannalle mitään uutta, ja nyt hänet nähdään AnOther-lehdessä. Instagramissa jakamissaan otoksissa poptähti nähdään poseeraamassa muun muassa paljastavassa bondage-tyylisessä asussa ja edesmenneen suunnittelijan, Alexander McQueenin suunnittelemassa mustassa maskissa.

@anothermagazine @worldmcqueen @inezvinoodh @katy_england

Kuva, jonka badgalriri (@badgalriri) julkaisi

@anothermagazine @worldmcqueen @inezvinoodh @katy_england

Kuva, jonka badgalriri (@badgalriri) julkaisi

@AnOthermagazine celebrating #AlexanderMcQueen #PresentPasttFuture @worldmcqueen @inezvinoodh @katy_england

Kuva, jonka badgalriri (@badgalriri) julkaisi