Maailman seksikkäin surffaaja puolialastomana videolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Havaijilla asuva Anastasia Ashley lukeutuu maailman tunnetuimpien ammattisurffareiden joukkoon. Surffaustaitojensa lisäksi tähti tunnetaan myös näyttävästä ulkonäöstään, ja onpa Ashley äänestetty usein maailman seksikkäimpien urheilijoiden joukkoon.

Anastasia Ashley on jälleen otsikoissa surffaamisen sijaan ulkomuotonsa ansiosta. Urheilijakaunotar nähdään RPB Studion rohkealla uudella videolla, jolla hän esittelee kameralle Cheeki-pikkuhousujen verhoamaa takapuoltaan yläosattomissa.

Anastasia Ashley on voittanut lukuisia kilpailuja ja hänet on usein tituleerattu maailman seksikkäimpien urheilijoiden joukkoon. Vuonna 2014 sijoitus listalla voi hyvinkin olla ykkönen. 27-vuotias nainen menetti äitinsä vuonna 2008, ja hän on kertonut haastatteluissa, että rankka kokemus on vahvistanut häntä urheilijana.