Britney Spears riisui estottomiin alusvaatekuviin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britney Spears nähtiin taannoin Women’s Health -lehden upeassa kansikuvassa. Spears on saanut paljon kehuja hyväkuntoisesta vartalostaan, mutta kansikuvaa veikattiin photoshopatuksi. Lopulta kuvauksissa ikuistettu video paljasti Spearsin olevan valokuvan osoittamassa kunnossa.

Eilen julkisuudessa paljastettiin lisää Britney Spearsin estottomia alusvaatekuvia. Kuvissa laulaja on puhkeutunut Intimate Britney Spears -mallistonsa alusasuihin.

Kuvien perusteella poptähti on upeassa fyysisessä kunnossa, mutta parhaillaan verkossa pohditaan kuinka paljon kuvankäsittelyä otoksessa tällä kertaa on. Britney Spears on kertonut pitävänsä treenaamisesta todella paljon. Hän käy salilla, ui ja harrastaa joogaa. 33-vuotiaan Spearsin vartalosta päätellen kuntoilu on tuottanut hyvin tulosta.