Irina Shayk viettelijättärenä musiikkivideolla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Latinotähdet Romeo Santos ja Marc Anthony ovat onnistuneet saamaan musiikkivideolleen näyttelemään maailmanluokan kaunottaren. Miesten Yo Tambien -kappaleen videolla nähdään nimittäin vastasinkkuuntunut supermalli Irina Shayk.

Videolla Shayk näyttelee viettelijätärtä, joka on ajautunut suhteeseen kahden miehen kanssa. Kolmiodraaman keskiössä oleva kaunotar on onnistunut sekoittamaan miesten päät ja petolliset suhteet ovat toimineet perustana mustasukkaiselle ja likaiselle pelille.

Hehkeä huippumalli on ollut erinomainen valinta viettelijättären rooliin, sillä myös tosielämässä nainen saa varmasti helposti miesten päät sekaisin. Daily Mail -lehden mukaan Shayk on nauttinut sinkkuelämästään. Toistaiseksi Irinan ei tiedetä deittailevan ketään, mutta se on selvää, että kosijoista neitokaisella ei tule olemaan pulaa.