Justin Bieberiä heitettiin kananmunilla – hidastettu video leviää netissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Justin Bieber on menossa vieraaksi Comedy Central -kanavalla näytettävään Roast-istuntoon, jossa Bieber saa luultavasti kuulla kunniansa lukuisilta muilta tähdiltä. Viime vuonna toistuvasti kohuotsikoissa nähty Bieber tulee jakamaan ihmisten mielipiteitä ja kaikilla on hänen sekoiluistaan varmasti muutama sana sanottavana.

Nyt Comedy Central on julkaissut tulevasta Bieber-Roastista hauskan mainoksen. 30. maaliskuuta Comedy Central näyttää kanavallaan roastin, jossa muiden julkisuuden henkilöiden sivallettavaksi Justin Bieber on suostunut. Mainoksessa Bieber on ilman paitaa ja häntä heitetään raaoilla kananmunilla ylävartaloon. Viimeisen heiton saa kuitenkin Bieber itse, jonka hän suuntaakin keskelle kameran linssiä.

Roast-ohjelmassa on kyse humoristisesta yleisötilaisuudesta, jossa roastin kohteena oleva henkilö saa kuulla kunniansa tunnetuilta koomikoilta, lähipiiriltään ja muilta julkisuuden henkilöiltä. Tunnettuja roastin kohteena olleita henkilöitä aiemmilta jaksoilta ovat muun muassa David Hasselhoff, Charlie Sheen ja Roseanne Barr.