Paukkupakkaset iskivät – kissa keksi miten kissanpäiviä vietetään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni ihminen tietää sen ihanan tunteen, kun tulee sisälle paukkupakkasista ja saa lämmitellä takkatulen ääressä. Takkatulen lämpö tuntuu hyvältä jopa ilman, että ulkona on edes käynyt. Pelkkä tieto siitä, että pihalla on kylmä ja sisällä lämmin nostaa mielialaa. Tämä kissa tietää saman tunteen myös oikein hyvin.

YouTubeen on ladattu video kissasta, joka istuskelee lämmittimen edessä. Se selvästi nauttii lämmöstä ja on täysin rentoutunut lämmittimen pöristessä kissan edessä. Kissa kehrää silmät kiinni ja on ilmeisen tyytyväinen laitteeseen. Videolla ei kerrota, onko lämmitin kissaa varten hankittu, mutta näyttäisi siltä, että kissa on sen viimeistään nyt ominut itselleen.

Ihmisille sopiva huonelämpötila on noin 22 astetta, jolloin ihminen pystyy olemaan rennosti eikä vaatteita täydy lisätä tai vähentää. Kissat nauttivat lämmöstä ja tuntevat olonsa rennoksi hieman yli 30 asteen lämmössä, joten ei ihmekään, että lämmitin on tämän kissan lempilaite.