Lumikaaoksen tulos – Lumimies ilmestyi Bostonin kaduille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltain itärannikkoa koetteli maanantaina ja tiistaina Juno-myrsky, joka on ollut viime päivien suurin puheenaihe sikäläisessä mediassa. Myrsky toi muun muassa Mainen, Massachusettsin ja New Yorkin osavaltioihin rajuja lumisateita, tai kuten meillä Suomessa niitä kutsutaan, normaaleja talvikelejä.

Lumisateen myötä Bostonin kaupunkiin ilmestyi omituinen hiippailija lumimieheksi pukeutuneen miehen muodossa. Lumimiehestä tehtiin lukuisia havaintoja kaupungin kaduilla, ja sen seikkailuja päästiin myös seuraamaan Twitter-tilillä Boston Yeti 2015.

Lumimiespuvun alle henkilöllisyytensä piilottaneella Bostonin Jetillä on sosiaalisessa mediassa jo tuhansia seuraajia. Otus sai nopeasti myös kilpailijan lumitöitä tarjoavasta Snowst-nimisestä hahmosta, jonka edesottamuksia raportoitiin niin ikään Twitterissä. Lakanaan pukeutunut Snowst muistuttaa ulkoiselta olemukseltaan lumimiehen sijaan vaihtoehtoisesti joko haamua tai Klu Klux Klanin jäsentä.