Maailman mustasukkaisin vaimo? Nyt kiellettiin mainoksetkin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Debbi Wood saattaa olla maailman mustasukkaisin nainen ja hänelle on tehty siitä myös diagnoosi. Nainen sairastaa Othellon syndroomaa, joka aiheuttaa vainoharhaista mustasukkaisuutta. Debbi oli miehensä Steven kanssa This Morning -keskusteluohjelmassa kertomassa, miten sairaus vaikuttaa heidän avioliittoonsa tällä hetkellä.

Kerroimme aiemmin, että nainen on hankkiutunut terapeutin puheille. Ilmeisesti terapeutilla on ollut jotain vaikutusta tilanteeseen, vaikkakaan se ei ole onnistunut poistamaan mustasukkaisuutta.

Valheenpaljastimet kuuluvat edelleen kuukausittaisiin rutiineihin, mutta ainakaan en eivät ole enää arkipäivää. Pankkitiliäkään ei tarkasteta enää niin usein. Televisio-ohjelmia Debbi ei anna Steven edelleenkään katsoa, ei enää edes valikoituja, koska mainoskatkoja Debbi ei voi tarkastaa etukäteen ja niillä voidaan näyttää mitä tahansa.

Debbi pelkää mainoksia, joissa on vähäpukeisia naisia, jotka esimerkiksi ajelevat säärikarvojaan seksikkäästi. Debbi kertoo haastattelijalle, että ei usko tai pelkää Steven jättävän häntä ja on aika itsevarma siitä, että mies pysyy hänen rinnallaan. Mustasukkaisuuteen varmuus ei silti auta vaan Steve astelee edelleen ohuilla jäillä.