Pikkutyttö ihastuttaa – esitteli presidentillisen erikoistaitonsa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ellen DeGeneres tapasi viisivuotiaan Macey Hensleyn, joka on presidentteihin liittyvän tiedon ekspertti. Pieni tyttö osasi luetella todella hienosti kaikki Yhdysvaltojen presidentit ja kertoi, miksi on heistä ylipäätään kiinnostunut.

Macey kertoi, että hän kiinnostui presidenteistä, kun hän oli neljävuotias. Hän rahasti aluksi presidenttien luettelemisella. Sitten hänen isoäitinsä osti Maceylle kortit, joissa toisella puolella oli presidentin kuva ja toisella puolella tietoa heistä.

Silloin Macey alkoi opettelemaan enemmän faktaa presidenteistä saamiensa korttien ja kirjojen avulla. Macey lauloi Ellenille upean presidenttilaulunsa, jonka avulla hän on opetellut muistamaan kaikki Yhdysvaltojen presidentit.

Macey kertoi, että hän haluaa isona presidentiksi itsekin, että hän saisi syödä niin paljon karkkia kuin haluaisi. Tänä Halloweenina Macey aikoo pukeutua Abraham Lincolniksi ja hän saikin upean naamiaisasun Elleniltä jo valmiiksi. Tätä tyttöä suloisempaa tietopankkia tuskin on olemassa.