Miley Cyrusin lemmikkipallokala kuoli – odottamaton seuraus

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poppari Miley Cyrus on myöntänyt olevansa varsinainen pehmo lemmikkiensä suhteen. Eläinrakas laulajatar on paljastanut olevansa niin kiintynyt lemmikkieläimiinsä, että hän haluaisi olla joka hetki niiden ympäröimänä.

Monia lemmikkejä omistanut Cyrus on myös joutunut kokemaan menettämisen tuskan. Hiljattain yksi tähden rakkaista lemmikeistä menehtyi. Neitokainen julkaisi Instagramissa kuvan edesmenneestä pallokalastaan. Kuvatekstissä Miley kertoi, että hän vihaa hyvästejä.

Söötin merenelävän muistolle poppari päätti ottaa tatuoinnin. Julkkisten suosima tatuointitaiteilija Dr. Woo sai kunnian tehdä neitokaiselle tatuoinnin. Mies myöhemmin julkaisi kuvan laulajattaren pallokala-tatuoinnista, joissa hän muisti lemmikkiä sanoin: ”RIP PBF”.

Pienessä tatuoinnissa esiintyvä pallokala näyttää hymyilevän. Tatuoinnillaan Cyrus osoitti olevansa todella omistautunut lemmikkienomistaja ja menetys oli tehnyt hänelle varmasti kipeää.

I hate goodbyes

Kuva, jonka Miley Cyrus (@mileycyrus) julkaisi

R I P PBF @mileycyrus

Kuva, jonka dr_woo_ssc (@dr_woo_ssc) julkaisi