Nyt voit golfata kuin Kim Jong Il – pelkkiä hole-in-oneja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pohjois-Korean johtajat esitetään kansalle ihmishahmoisina jumalina, ja tätä väitettä puoltamaan on kehitelty erilaisia uskomattomia tarinoita heidän uroteoistaan. Yksi edesmenneeseen Kim Jong-iliin liittyvä väite oli se, että hän teki 3-4 hole-in-onea jokaisella pelaamallaan golf-kierroksella.

Kim Jong-un
Kim Jong-un

Pohjois-Korean edesmenneen diktaattorin hurja golftaituruus on inspiroinut tuntemattomana pysytteleviä ohjelmoijia tekemään uudenlaisen golf-simulaattorin, jossa päätähtenä on isänsä sijaan Kim Jong-un.

Kim Jong Golf -pelissä on tietenkin mahdollista tehdä vain hole-in-oneja, aivan kuin olisi itse astunut Kim Jong Unin saappaisiin. Valitettavasti kyseessä ei ole muutoin kaikin puolin täysin realistinen golf-simulaattori, sillä peli jatkuu vielä 18 reiänkin jälkeen.