Video paljasti mitä koirat tekevät kotona asukkaita odotellessaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme juuri Coldwell Bankerin tekemästä sydämet sulattavasta mainoksesta, joka kertoo siitä, miten koirat odottavat omistajiaan kotiin. Moni saattaa ajatella, että koirat jäävät tekemään pahojaan, kun ne jätetään yksin, mutta näyttäisi siltä, että mainos ei saatakaan olla kovin väärässä.

YouTubeen on julkaistu video kahdesta koirasta ja yhdestä kissasta, jotka odottavat omistajaansa kotiin. Omistaja on miettinyt, mitä lemmikit mahtavat puuhailla hänen poissa ollessaan ja laittoi sen vuoksi eräällä kerralla kameran kuvaamaan lemmikkejä hänen lähdettyään.

Kissa makoilee koko ajan sohvapöydällä ja toinen koirista hyppää pian omistajan lähdettyä sohvasta levitettyyn sänkyyn. Toinen koira hyppää hänen viereensä. Koirat odottavat omistajaansa kotiin ja varsinkin isompi koira koira tuijottaa monesti ovelle päin jähmettyneenä. Kun ovi käy koira säpsähtää juuri siten, että oven ääntä se on koko ajan odotellutkin.