Yksikätinen kehonrakentaja näyttää muille mallia

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kehonrakennukseen hurahtanut Luke Ericson on periksiantamattomuuden perikuva. Mies on syntynyt ilman toista kättään ja joutunut tulemaan elämässä toimeen selkärangassa olevan skolioosin kanssa. Ericsonin keuhkot ovat puolet normaaleja keuhkoja pienemmät.

YouTube
YouTube

Miehellä on myös todettu ykköstyypin diabetes. Haasteellisista lähtökohdista huolimatta Luke ei ole antanut periksi. Mies rakastaa urheilua ja etenkin kehonrakennusta. Monelle ihmiselle kyseiset haasteet ja vammat olisivat hyvä tekosyy olla tavoittelematta unelmiaan. Ericsonin mukaan hänen rajoitteensa eivät ole olleet hänen unelmiensa tiellä ja päinvastoin hän on kokenut saavansa voimaa henkilökohtaisista haasteistaan.

Mies on julkaissut treenivideonsa netissä toivoen kannustavansa sillä muita pitämään itsestään huolta. Miehen yksikätisyys, skolioosi tai diabetes ei ole ollut esteenä ahkeralle urheilulle. Luke toivoo asenteensa motivoivan ihmisiä liikkumaan ja tavoittelemaan unelmiaan, kuten hänkin on tehnyt.

YouTube
YouTube