Hollywood-tähti iski vaimonsa käyntikortilla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Neljä vuotta sitten näyttelijä Alec Baldwin tapasi newyorkilaisessa ravintolassa viehättävän joogaohjaajan, josta tuli myöhemmin hänen vaimonsa. Baldwinit eivät ole unohtaneet ensitapaamistaan ja Hilaria on säilyttänyt miehensä antaman käyntikortin.

Alec on julkaissut Instagramissa kuvan taulusta, jonka hän sai ystävänpäivälahjaksi vaimoltaan. Hilaria on huumorintajuisessa ja romanttisessa mielessä kehystänyt käyntikortin, jonka Alec antoi hänelle heidän tavatessaan ravintolassa. Näyttelijä oli ilahtunut saamastaan lahjasta.

Hilaria kertoi sosiaalisessa mediassa, että hän ei olisi koskaan voinut kuvitella mitä siitä seuraisi, että hän soittaisi Alec Baldwinin antamaan numeroon. Daily Mail -lehden mukaan kaunottarella oli ennakkoluuloja näyttelijää kohtaan ja hän epäröi soittaa miehelle.

Hilaria kuitenkin lopulta tarttui luuriin ja kilautti Alecille ja nyt neljä vuotta sen jälkeen pariskunta asuu yhdessä, he ovat naimisissa ja heillä kaunis pieni tytär. Hilaria odottaa parhaillaan parin toista lasta. Käyntikortti on hauska muistutus siitä, kuinka pienellä esineellä voi olla merkittävä rooli elämässä tapahtumien kulussa.