Aviopari erosi 43 vuotta sitten – mies kosi nyt uudelleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Renate Stumpf ja Louis Demetriades tapasivat nuorina ollessaan 18-vuotiaita. Pariskunta meni naimisiin, sai kolme lasta ja erosi 13 aviovuoden jälkeen. Nyt erosta on kulunut 43 vuotta ja mies matkusti tapaamaan ex-vaimoaan ystävänpäivänä hänen työpaikalleen kosiakseen naista.

KFSM uutisoi, että Renate ja Louis olivat naimisissa 13 vuotta, minkä jälkeen pari erosi. Renate ja Louis juttelivat toisilleen joulukuussa 2014 ensimmäisen kerran 43 vuoteen ja he huomasivat, että rakkaus ei ollut hävinnyt mihinkään. Louis päätti, että hän haluaa viettää vanhat päivänsä Renaten kanssa ja matkusti kosimaan häntä.

Louis ajoi 185 kilometriä Memphisistä Arkansasiin, jossa Renate työskentelee Walmart-tavaratalossa. 75-vuotias nainen yllättyi todenteolla, kun Louis asteli tavaratalon sisälle käsissään kyltti, jossa luki: ”Tuletko vaimokseni?”. Renate vastasi ensin ei, mutta sitten tarkensi, että vastaus on kyllä, mutta ei tänään. Pariskunnalla ei ole kiire naimisiin, mutta he aikovat viettää koko loppuelämänsä yhdessä.