Vapise Spotify! Googlelta oma musiikkipalvelu vielä tänä vuonna

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Videoiden katsomiseen ja jakamiseen tarkoitettu Youtube-sivusto täytti sunnuntaina 14. helmikuuta kymmenen vuotta. Nyt palvelu aikoo haastaa Spotifyn julkaisemalla oman musiikin suoratoistoon tarkoitetun palvelunsa.

Googlen musiikkipalvelu kantaa nimeä Music Key. Pelkkien kappaleiden kuuntelun lisäksi Music Key mahdollistaa musiikkivideoiden katselemisen myös offline-tilassa. Kuten Spotifyssä, käyttäjien täytyy maksaa palvelusta, mikäli he haluavat ohittaa kappaleiden välissä tulevat mainokset.

Music Key on parhaillaan kokeiluvaiheessa, ja Google+ -palvelun käyttäjille on tarjottu mahdollisuutta testata sovelluksen beta-versiota. Googlen mukaan palvelun maksullinen käyttö tulee kustantamaan 7,99 dollaria, eli noin seitsemän euroa kuukaudessa.